Bine ati venit, vizitator! [ Înregistrare | AutentificareRSS Feed

Premium WordPress Themes - AppThemes

Politica de Confidentialitate

DECLARATIE CONFIDENTIALITATE ONLINE
Prezenta declaratie de confidentialitate informeaza utilizatorii cu metoda cu care clickanunt foloseste si protejeaza orice informatie furnizata lui clickanunt.com in timpul adaugari unui anunt pe acest site web. Cu termeni clickanunt.ro sau ‘noi’ se refera la propietarul site-ului: Clickanunt cu sediul legal in Bucuresti Sectorul 3, Strada Deltei, Nr.3, CAMERA NR. 3, Cod unic de inregistrare 26651908 din data 24.09.2010; Numar de ordine in registrul comertului J40/2707/2010 .
Cu termenul utilizator, se refera la orice utilizator care viziteaza site-ul clickanunt.ro chiar si fara a furniza nici o informatie proprie
Clickanunt poate la randul sau sa modifice aceasta normativa prin intermediul agiornarii acestei pagine
Aceasta politica este in vigoare de la data mentionata mai sus.Utilizatori trebuie sa verifice mereu aceasta pagina si pagina cu termeni si conditii ale site-ului clickanunt.ro, ca sa fie siguri in cazul in care se fac eventuale schimbari.
Utilizatorul in afara de la politica de confidentialitate trebuie sa verifice cu atentie si termenii si conditiile site-ului Folosit.com inainte de a furniza orice date personale si inainte de a utiliza serviciile oferite de Clickanunt.ro
DATELE PERSONALE
Utilizatorul accesand site-ul „Clickanunt.ro” și completand formularele disponibile pe site își exprimă acordul neechivoc (fara probleme) la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate cu această ocazie și este de acord ca Clickanunt sa poata colecta, utiliza, procesa, păstra, transfera datele cu caracter personal pe serverele sale. Sunteți de acord că, în plus propiile date furnizate odată colectate pot fi folosite pentru cercetare de piață, în scopuri de marketing (inclusiv marketing direct) pentru gestionarea relațiilor cu alți utilizatori, și pentru orice altă activitate permisă de lege și care are legatura cu Clickanunt.ro
Recunoașteți și sunteți de acord că nu vor fi supuse la orice altă aprobare în mod expres pentru utilizarea datelor dumneavoastră în conformitate cu activitățile directe și indirecte ale site-ului. Prin urmare, toate datele furnizate prin completarea formularelor de inregistrare vor fi colectate și pot fi utilizate de către Clickanunt. Utilizatorul este de acord sa scrie toate datele sale in sectiunea „Meniu utilizator/profil” sau in sectiune „Meniu utilizator / date pentru facturare”
Conform legii în vigoare, autoritățile pot cere și impune lui clickanunt să furnizeze toate informațiile pe care le deține, care poate conduce la identificarea unui utilizator.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc și de a solicita anularea, are dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de a merge la tribunal.


Site-ul Clickanunt.ro este un site de anunturi de mica publicitate, contine date personale.Conform legii nr.677/2001(sau ulterioare modificari), astfel de informati sunt supuse la o protectie speciala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la transmiterea lor libera.In lipsa nerespectari legii 677/2001, utilizatorul are dreptul de a avea acces si de a modifica propiile date personale, prin urmare oricine vrea sa aduca modificarii la propiile date personale o poate face din interiorul profilului sau.Navigarea si vizualizarea anunturilor este libera in site, poate fi facuta fara a furniza datele personale, totusi pentru a beneficia de unele servici este necesara introducerea datelor personale din parte clientilor, unele dintre aceste date de exemplu adresa IP posibil sa nu fie vazuta de client dar va putea fi colectata in mod automat pentru identificare. Unele informatii nu sunt obligatori, sunt doar folositoare/utile si trebuiesc pentru gestiunea facturilor; pentru a putea fi contactati de utilizatori sau pentru cererea de informatii din partea autoritatilor romane pentru comportament fraudulos.

Conform legislatiei in vigoare clickanunt are obligatia de a proteja datele personale care ii sunt transmise si doar pentru scopurile indicate
Clickanunt.ro are grija de utilizatorii sai asigurand la fiecare deplina confidentialitate si aplicarea stricta a drepturilor care decurg
Clickanunt va respecta confidentialitatea utilizatorilor in urmatoarele aspecte:
-gestionarea tuturor informatiilor in mod profesional si responsabil
-adoptarea unor sisteme adecvate de protectie a datelor cu caracter personal
-limitand permisul de a divulga datele cu caracter personal
-garantand precizia si agiornarea datelor cu caracter personal
-respectand deciziile utilizatorilor in privinta colectarii, utilizarea si condividerea informatiilor care le privesc;
-Prelucrarea datelor cu caracter personal numai cu acordul utilizatorilor interesati, sau pentru a respecta in conformitate cu legislatia in vigoare sau a obligatiilor care decurg din relatia contractuala; -Prezentand o procedura transparenta in colectarea informatiilor.
Noi putem sa obtinem informatii cu caracter personal al utilizatorilor in momentul in care ei decid sa le furnizeze, de exemplu cand ne contacteaza prin intermediul postei normale sau a celei electronice sau se inregistreaza pentru a avea acces la determinate servicii.
Inregistrandu-se sau in momentul in care se trimite informatii cu caracter personal site-ului Click, utilizatorul este de acord ca informatiile sa fie utilizate in conformitate cu aceasta declaratie de confidentialitate respectand termeni si conditii de utilizare raportate in site-ul Clickanumt.ro.
Inregistrandu-se sau trimitand informatii cu caracter personal site-ului Clickanunt.ro,utilizatorul cu scopul de a fi contactat de alti utilizatori despre propiile anunturi, accepta de a fi vizualizat propiul nume, email si propiul numar de telefon(in cazul in care la lasat vizibil).
Inregistrandu-se sau in momentul in care se trimit informatii cu caracter personal site-ului Clickanunt.ro,utilizatorul poate primi newsletter, material publicitar, oferte de clickanunt.ro sau a partenerilor sau alte materiale asemanatoare.
Inregistrandu-se sau in momentul in care se trimit informatii cu caracter personal site-ului Clickanunt.ro ,utilizatorul accepta ca informatiile sa fie folosite si cu alte scopuri In vigoare cu legea 677/2001, utilizatorul are dreptul de a avea acces si de a actualiza propiile date cu caracter personal si dreptul de a apela la justitie.

SECURITATEA
Clickanunt.ro se angajeaza sa asigure ca in perioada colectari online a datelor cu caracter personal, informatiile utilizatorului sunt protejate.Pentru a preveni accesul sau divulgarea neautorizata, clickanunt.ro a pus datele in un loc sigur cu toate masurile de siguranta luate, pentru a proteja toate informatiile colectate online.Utilizatorul accepta ca propiile date cu caracter personal sunt vizibile fara acordul lui/sau la autoritati in urma reclamatiilor pentru:prejudiciu, fraude, jigniri sau alte daune provocate utilizatorilor site-ului clickanunt.ro sau tertilor.

OBLIGATIILE PENTRU UTILIZATORI CARE SE INREGISTREAZA
Folosind serviciile site-ului clickanunt.ro, utilizatorul se angajeaza sa:
1)Furnizeze informatii adevarate, precize, agiornate si complete despre insisi, asa cum este indicat in formularul de inregistrare al serviciului si regulile publicate in Termeni si conditii ale site-ului clickanunt.ro
2)Mentinand in mod corespunzator actualizate datele propri, pentru a le pastra adevarate, precize si complete. In momentul in care utilizatorul furnizeaza o informatie care nu este adevarata, nu este preciza, invechita sau incompleta, Clickanunt.ro va avea dreptul de a suspenda sau sterge contul sau de utilizator si de a refuza orice fel de acces la propiile servicii prezente sau viitoare.
3)Sa mentina un comportament legal folosind site-ul clickanunt.ro; doar activitati legale si fara a face abuz de informatiile disponibile pe site.

CONEXIUNI LA ALTRE SITE-URI
Site-ul CLICKANUNT.RO poate sa contina conexiuni la alte site-uri de interese.Totusi, in momentul in care utilizatorul paraseste site-ul nostru si se conecteaza la unul dintre aceste link-uri, doresc sa precizez ca Clickanunt.ro nu va putea face nici un fel de control pe alt site web.Prin urmare, Clickanunt.ro nu se poate considera responsabila pentru protectia de confidentialitate/intimitate sau de orice fel de informatie furnizata in timpul navigari pe aceste site-uri, care nu sunt subiecte a acestei normative de confidentialiate.Prin urmare, va invitam voi utilizatori sa fiti precauti si sa cititi cu atentie normele de confidentialitate aplicate in acel site web unde navigati.

DATE RELATIVE LA METODA DE PLATA
Unele servici sunt disponibile numai prin utilizarea creditelor cumparate dupa site-ul Clickanunt.ro
Toate metodele de plata efectuate prin sms si cartea de credit vin elaborate de parteneri nostri de exemplu paypal care vor fi efectuate prin conexiuni sigure, datele trimise sunt criptate.
In schimb clickanunt.ro nu memorizeaza si nu cunoaste informatiile introduse de cartile de credit.

PAROLA SI SIGURANTA CONTULUI
Utilizatorul garanteaza confidentialitatea de la propia parola si cont, este pe deplin responsabil pentru toate actiunile completate cu parola si contul sau.Utilizatorul accepta sa comunice in timp util lui clickanunt.ro orice fel de utilizare nu autorizata de la propia parola / cont si de a controla de fiecare data inchiderea contului dupa fiecare utilizare.Clickanunt.ro nu poate si nu va fi considerata responsabila pentru o eventuala pierdere sau deteriorare, rezulatate de la neobservarea de la prezentul paragraf din partea utilizatorului.
Clickanunt.ro isi rezerva dreptul la discretia sa si pe orice motiv de a bloca parola utilizatorului, de a anula propiile servici si de a indeparta orice material publicat de utilizator in site-urile sale.Clickanunt.ro poate sa suspendeze furnizarea serviciului total sau in parte si fara nici un preaviz.
Utilizatorul accepta ca Clickanunt.ro cum poate, in determinate conditii si fara preaviz, sa stearga imediat contul sau clickanunt.ro, orice adresa mail asociata si accesul la servici.

DEFINITIA TERMENILOR „ADRESA IP” ; „COOKIES” ; „WEB BEACONS” :
-ADRESA IP
Adresa IP este un numar care vine atribuit la locatia utilizatorului atunci cand se conecteaza la internet, permitand calculatoarelor/computer si serverului de a se identifica si de a comunica unul cu celalalt.Adresa IP , care pare sa provina de la vizitatorii, pot fi inregistrate din motive legate la siguranta informatica si cu scopul diagnosticarii serviciului operativ.Aceste informatii pot fi utilizate si in forma agregata, pentru a analiza adaptarea site-ului si a performantelor sale.